Over mij.

Mijn naam is Janneke, en ik woon in Emmeloord. Ik heb een fantastische hond en kat.

Ik wou al heel lang voor mezelf beginnen, maar omdat ik nog naar school ging heb ik het idee uitgewerkt maar op de baan geschoven. Nu ik net klaar ben met school heb ik tijd om me verder te oriënteren in wat ik graag wil doen en dat ik graag met dieren wil werken dat weet ik al heel erg lang.  

In mijn stages en werk als dierenartsassistente hebben mij veel geleerd over de (extra) verzorging van dieren. Naast mijn opleiding paraveterinair dierenartsassistente, heb ik ook mijn certificaat kynologisch instructeur gehaald.

Aangezien ik zelf ook dieren heb weet ik dat het fijn is als je iemand hebt die op je dieren kan passen als je een aantal dagen weg bent, en dat je niet perse je dier ergens anders hoeft onder te brengen. Dat scheelt stress voor dier en eigenaar. Daarom heb ik Jannedier opgezet en hoop ik dat ik veel dieren en eigenaren blij kan maken met de diensten die ik lever.

Naast Jannedier werk ik als paraveterinair bij verschillende dierenartsen in de buurt en voor Egard&Cooper. Hierdoor kan ik beide passies combineren. Maar kan het zijn dat mijn eigen bedrijf op een lager pitje staat. Bellen, whatsapp of mailen gerust voor informatie over welke diensten ik kan leveren op dit moment.